Lirik Lagu Meraih Bintang Versi Bahasa Jawa Via Vallen Theme Song Asian Games 2018

Lirik Lagu Meraih Bintang (Meraih Lintang) Versi Bahasa Jawa
Via Vallen Theme Song Asian Games 2018


saben wayah saben wektu
kringet telesi awak
iki wektu sing daktunggu
dina ikiku buktekne

dak pitaya aku ta menang
dina ikekne dikenang
kabeh doa kupanjatkan
Sejarah kupersembahkan

terus fokus siji titik, mung kuwi titik kuwi
Tetap fokus ayo podo lampaui wates
terus fokus siji titik, mung kuwi titik kuwi
Tetap fokus yo do eling lan raih lintang

Yo yo ayo… yo ayo Lur yo ayo…
yo ayo lur yo ayo wooo…ooo
Yo yo ayo… yo ayo Lur yo ayo…
Yo ayo yo… Yo ayo yo..
Rame-rame teko dukung bareng-bareng

yen menang berprestasi
yen kalah aja frustasi
kalah menang solidaritas
Yok lur galang sportifitas

yen menang berprestasi
yen kalah aja frustasi
kalah menang solidaritas
Yok lur galang sportifitas

Kudu fokus siji titik, mung kuwi titik kuwi
Kudu fokus yo do eling lan raih lintang

Yo yo ayo… yo ayo Lur yo ayo…
yo ayo lur yo ayo wooo…ooo
Yo yo ayo… yo ayo Lur yo ayo…
Yo ayo yo… Yo ayo yo..
Rame-rame teko dukung bareng-bareng

Kudu fokus siji titik, mung kuwi titik kuwi
Kudu fokus yo do eling lan raih lintang
Kudu fokus siji titik, mung kuwi titik kuwi
Kudu fokus yo do eling lan raih lintang


Share:

0 komentar:

Posting Komentar